Mijn naam is Lucie Schreurs. Ik ben als psychotherapeut en GZ psycholoog werkzaam in de generalistische GGZ en de specialistische GGZ.

Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten

Ik heb gewerkt met een grote diversiteit aan vraagstukken, soms eenvoudig en soms zeer complex. Door deze ervaring kan ik vragen die mensen hebben vanuit verschillende perspectieven benaderen en zoeken naar de meest passende oplossing. Soms is een kort traject voldoende, soms zullen we wat meer tijd of meer antwoorden nodig hebben om bij de gewenste situatie te komen.

Binnen mijn werk staat het begrip "samen" centraal. Voor mij is de uitdaging om steeds samen met de cliënt te zoeken naar een antwoord op de unieke, individuele vragen. Ik hecht aan goede samenwerking met iedereen die zich betrokken voelt rondom iemand die hulp heeft gezocht. Ieder vanuit de eigen deskundigheid. De oplossing voor een probleem ligt vaak binnen handbereik. Ik vind het belangrijk dat de oplossing wordt gevonden binnen de context van de client zelf en met hulp van de mensen die hem of haar het beste kennen.