Welkom op de website van psychotherapiepraktijk Lucie Schreurs. U vindt hier alle informatie die u nodig heeft om een beeld te krijgen van mij en mijn praktijk.

Ik ben psychotherapeut en GZ psycholoog en werk met en voor mensen die hulp zoeken bij kleine vragen of grotere problemen. We gaan samen op zoek naar het antwoord dat het meest past bij wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen. Jong volwassenen en volwassenen kunnen bij mij terecht voor een behandeling. Deze is zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Soms hebben we een onderzoek nodig om de meest passende behandeling te kunnen starten.

In de behandeling werk ik integratief. Dat wil zeggen dat ik gebruik maak van methoden en ideeën uit verschillende stromingen en therapievormen.

Mijn praktijk is in het gezondheidscentrum Rusthofflaan 50C in Sassenheim. Ik werk hier dichtbij en samen met huisartsen en verschillende andere disciplines.

Mail of bel gerust voor een vraag of een advies.

Mocht er sprake zijn van een acute of crisissituatie dan adviseer ik u contact op te nemen met uw huisarts of de plaatselijke dokterspost.